DAAN

Popvirtuoos die naar eigen zeggen “postmoderne confrontaties tussen extreem verschillende stijlen met een nostalgische inslag” maakt. Daan rekt popmuziek op tot de rand van de overdrijving. Hij dolt met kitsch, laat alles net iets ‘bigger than life’ klinken en heeft een voorkeur voor markante outfits. Druk knipogend naar The Bee Gees, Depeche Mode, The The en Kim Wilde mengt de wonderbaarlijke popgod zich in designerpakken onder het volk. En toch is het zo eenvoudig en zo juist als de allerbeste popmuziek. Kortom een allround artiest die ook uitblinkt met sublieme concerten en tegenwoordig ook zonder drank, wat hij ongetwijfeld zal laten zien en horen tijdens Ronse Op Scene. Een topper dus!

22.45u - Grote Markt

ROB DE NIJS

Op zaterdag 30 augustus staat al om 21u opnieuw een topper gepland, met name Rob De Nijs. Terwijl menig artiest na zijn 70ste op zijn lauweren gaat rusten, zijn gitaar opbergt of op zijn minst muzikaal gewoon een stapje terug doet, gaat Rob verder met zijn succesvolle muzikale levensmissie. Dat succes dankt hij aan zijn passie, perfectionisme en talent. Elk optreden geeft hij zichzelf helemaal. Zijn stem heeft in de loop van de jaren alleen maar aan diepgang gewonnen. Dat constateerde ook de pers die aanwezig was bij het optreden in een volgelopen Lotto Arena te Antwerpen, ter gelegenheid van zijn 70ste verjaardag.

21.00u - Grote Markt

CAFE FLAMAND

Een live-show waar Miguel Wiels en Peter Van de Veire het publiek meesleuren door 50 jaar Nederlandstalige hits uit Vlaanderen. Mét één van de beste live-bands van dit moment (Manneke Paul, Café Clijsters, Peter Live). Het enige moment dat het publiek in het Engels brulde tijdens de vorige twee jaar; was het moment dat de band ophield: “We Want More!”.
Deze zomer brengen ze een vernieuwd repertoire, een nieuw decor, nieuwe kostuums én hetzelfde enthousiasme. Miguel en Peter brengen verschillende en verrassende gastartiesten mee: Kris Wauters (zo krijg je toch nog een béétje Clouseau deze zomer), Niels Destadsbader, Free Souffriau, Gunther Neefs, Tom Dice, Belle Perez, Jelle Cleymans, Jonas Van Geel, Clara Cleymans, …

22.45u - Cafe Flamand

 

WELDRA NOG MEER ARTIESTEN EN INFO ! 

 

 

 

 

 

 

Alle info :
Peter Decordier peter@dequbus.be 0475/317723